سهرابی خاطرنشان کرد: با توجه به اطلاعیه های مداوم و مصاحبه ریاست محترم سازمان مبنی بر ضرورت رعایت قوانین نمایش فیلم ها و شرکت در جشنواره ها، لازم است این فیلم یا هر فیلم دیگر مراحل قانونی حضور در جشنواره های بین الملی را طی کنند.
سینماپرس: در حالی که از روز گذشته با اعلام حضور و رونمایی پر تعداد آثار سینمایی ایرانی در جشنواره ونیز، بحث عدم صدور مجوز نمایش برای این آثار مطرح شده بود، امروز در اقدامی دیرهنگام و با رویکردی انفعالی، از سوی سازمان سینمایی اعلام شد که دو فیلم در تعامل سازمان در حال سیر درخواست صدور پروانه نمایش و یکی نیز هنوز نسخه نهایی فیلم ارایه نشده است! معلوم نیست این رویه پاسخگویی پر ابهام نشأت گرفته از عقب نشینی سازندگان آثار است یا عقب نشینی سازمان سینمایی!؟ رویه ای که بدعتی عجیب در مدیریت سینما محسوب می شود.
وی افزود: بنده قبلا هم گفته ام نفس حضور در جشنواره و افتخارآفرینی سینمای ایران نه تنها هیچ منع و مشکلی ندارد بلکه ارزشمند و باعث خوشحالی دست اندرکاران عرصه فرهنگ و هنر و بویژه سینما است و میتواند موجب بالندگی و رشد آن شود اما موضوع از لحظه ای پیچیده و مشکل دار می شود که یک فیلم بدون طی مراحل قانونی و پیش از اقدام به دریافت مجوزهای لازم، در جشنواره ها شرکت میکند. چنانکه در آیین نامه مربوط به نمایش آثار سینمایی آمده، فیلمها برای حضور در جشنواره ها یا هر فضای نمایشی الزاما باید پروانه نمایش داشته باشند بنابراین هرگونه تخطی از این امر تبعات سنگین و جریمه های خاصی را در پی خواهد داشت.
وی اضافه کرد: به نظر بنده تبعات و خسارت های عدم تمکین به قوانین موجود و مصوب و تخلف در نحوه ی عرضه ی آثار، حتما بیشتر از دستاورد احتمالی حضور در یک یا چند جشنواره خواهد بود.
وی گفت: البته، فیلم دیگری که از ایران در جشنواره مذکور حضور دارد اساسا پروانه ساخت یا شناسنامه ای ندارد که بخواهم درباره آن اظهار نظر کنم و از شواهد پیداست بیشتر نمایش یک سیاسی بازی است تا حضور یک فیلم سینمایی.