لیست بهترین شیرینی فروشی های تهران ویدیو + عکس + نظرات مردم + آدرس

لیست بهترین شیرینی فروشی های تهران ویدیو + عکس + نظرات مردم + آدرس

قطاب یزدی دارای یک لایه خمیر است که در روغن سرخ می‌شود و مغز داخلی آن شامل پودر بادام، پودر قند و هل مجله آنلاین شیرینی تا است. نوع دیگر قطاب یزدی قطاب عسلی است که به جای مغزها از عسل در آن استفاده می‌شود. شیرینی‌های مشهدی چون یک مربا خوشمزه و خوش طعم در قلب خود دارند، از شیرینی‌های محبوب ایرانی محسوب می‌شوند.

  • بعد از پخت هم آن را به شکلات آب شده آغشته کرده و با پودر پسته یا نارگیل تزئین می‌کنند.
  • اگر چه مواردی که در زیر آمده اند، تمام شیرینی های خوشمزه ترکیه نیستند؛ اما می توان آن ها را معروف ترین ها دانست که مورد توجه توریست ها نیز قرار می گیرند.
  • برای تهیه شیرینی اسکار طبق روال همیشگی تهیه انواع شیرینی خشک ابتدا باید پودر قند «کره/ مارگارین / روغن صاف / روغن جامد» را با هم مخلوط کنید تا جایی کـه بـه شکل یک کرم روشن دربیاید.

شیرینی مرسا (شیرینی‌سرا) در محله پاسارگاد گرگان و بلوار ناهارخوران واقع شده است و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی رستوران اکبر جوجه واقع شده است. آدرس دقیق این شیرینی مرسا گرگان، بلوار ناهارخوران، بین عدالت 74 و 76 می‌باشد. شیرینی کندو (شیرینی‌سرا) که در محله گرگانپارس گرگان و خیابان ولیعصر واقع شده است، یکی از دو شیرینی‌سرا در محله گرگانپارس گرگان می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی پاساژ کوروش قرار گرفته است.

🏍 قیمت روز موتور سیکلت صفر ۱۴۰۰ در بازار ایران 🛵

نرم‌افزار رستوران و نرم‌افزار حسابداری فروشگاهی از معروف‌ترین و بهترین محصولات شرکت نرم‌افزاری باران است. قنادی جام عسل یکی دیگر از قدیمی‌ترین و بنام‌ترین قنادی‌های شهر مشهد است. کیک های این شیرینی‌سرا طعم بسیار لذیذی دارد و انوع شیرینی با طعم و مزه دلنشین در این شیرینی‌سرا یافت می‌شود. شیرنی‌سرای فرشته به کاپ کیک‌ها، مافین، دارک و ناپلئونی‌هایش معروف است همچنین زولوبیا و بامیه‌های آن طعم بی‌نظیری دارد. تنوع کیک‌ها و شیرینی‌های فرشته بسیار زیاد است و با پرسنل مجرب همیشه سعی داشته است شیرینی و کیک‌هایی با بالاترین کیفیت ارائه دهد. مناسب‌ترین نوع شیرینی عروسی، شیرینی هایی است که مهمانان به‌راحتی می‌توانند آن را صرف کنند.

شیرینی فروشی گلاب

حالا از فر خارج کرده و بعد از 5 دقیقه از سینی جدا کنید و بعد از خنک شدن کامل داخل ظرف بچینید. این کوکی را می توانید برای مدت طولانی داخل ظروف شیشه اي دردار در دمای محیط نگه‌داری کنید. پیشنهاد می‌کنیم که سری به این قنادی بزنید و خودتان را به یک فنجان قهوه دعوت کنید. ترکیب بوی تلخ قهوه به همراه شیرینی ناپلئونی روح و روان شما را جلا می‌دهد و شما را وارد دنیای خاطره‌انگیز گذشته می‌کند. اگر شیرینی‌ها بـه خاطر سفیده تخم‌مرغ بـه سینی چسبیده بود، با استفاده از یک کفگیر یا چاقو ان‌ها را بـه آرامی از سینی جدا کنید. تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی جداگانه شکسته و زرده و سفیده را جدا کنید.

شروع کار این شیرینی فروشی به سال 1389 برمیگردد و تخصص اصلی این شیرینی فروشی پخت انواع شیرینی از جمله شیرینی های فرانسوی است. این شیرینی فروشی با ارائه شیرینی های با کیفیت و خوش مزه در دل مردم پایتخت نشین جا باز کرده است. علاوه بر شیرینی های خشک و تر که نام بردیم، شهر شیراز مهد یکی از لذیذترین شیرینی های ایران می باشد. نان یوخه یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین شیرینی های کشورمان است که مسافران زیادی این شیرینی را به عنوان سوغات از شهر شیراز تهیه می کنند.

از مواد افزودنی به این لقمه های کوچک می توان عسل، دارچین، سس شکلات، کنجد، گردوی رنده شده را نام برد. اگر به دنبال یک شیرینی فروشی سنتی اما اصیل در شهر تهران هستید، شیرینی فروش لادن را به شما پیشنهاد می کنیم. این شیرینی فروشی از قنادی هایی است که اولین زولبیا و بامیه را وارد بازار تهران کرد. در حال حاضر هم توسط پسران موسس این شیرینی فروشی، مدیریت می شود و شما می توانید شیرینی های بسیار خوش طعم و عطری را از آن جا خریداری کنید. هنگامی که وارد منطقه این شیرینی فروشی می شوید، تابلوی قدیمی آن را مشاهده می کنید! جالب است بدانید که این تابلو از همان ابتدا وجود داشته است.

از جمله این شیرینی‌ها می‌توان به گرانولا، انواع فیت‌نس بارهای مقوی، نان‌های ترد و تازه نان باگت، نان هندی، گاتا و غیره اشاره کرد. کیفیت محصولات این قنادی بسیار عالی است و جای دیگری مانند آن را پیدا نخواهید کرد. تبحر قنادی اکلر در پخت انواع شیرینی‌ها و کیک‌ها باعث شده است تا این قنادی از محبوبیت بسیار بالایی برخوردار باشد. اگر تا به حال طعم دلپذیر ماکارون را نچشیده‌اید، پیشنهاد می‌کنیم که سری به این قنادی بزنید. شیرنی کرکی یا شیرینی نخودچی در اصل مربوط بـه شهرستان نائین اصفهان اسـت. این شیرینی سنتی در ایام نوروز بسیار مورد استقبال قرار می گیرد.

مقداری از خمیر را بـه اندازه یک فندق یا کمی بزرگ‌تر با دست بردارید و داخل سفیده تخم مرغ بیندازید. توجه کنید برای داشتن یک شیرینی خوشمزه حتماً از آرد‌هاي‌ مرغوب و تازه استفاده کنید. سینی فر را بـه مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه درون فر بگذارید تا بپزند. خمیر بدست آمده را درون یک کیسه فریزر تمیز بگذارید و بـه مدت چهار ساعت بـه ان دست نزنید تا استراحت کند.

این تاپینگ بیسکویتی معمولا با طعم وانیل یا شکلات است و طوری شکل داده می‌شود که شبیه صدف باشد؛ هرچند مدل‌های خلاقانه آن در طعم و شکل‌های متنوع وجود دارد. علاوه بر این، کونچا اغلب با خامه فرم‌گرفته، کاسترد یا حتی حبوبات پخته و له‌شده پر می‌شود. باز هم نوعی دیگر از باقلوا را در این فهرست معرفی می کنیم.