آرزو صراف رضایی بازیگر، مریم قلهکی صداپیشه، آنا نمکچیان، ساجده باقری، مطهره قدسی زاده عروسک گردانان برخی از عوامل اجرایی نمایش را تشکیل می دهند.
«آلاء» عنوان دیگر نمایش تالار قشقایی به نویسندگی و کارگردانی محمد کاظم تبار و بازی مرجان آقانوری است که ساعت ۲۰:۱۵ با مدت زمان ۴۰ دقیقه و قیمت بلیت ۸۰ هزار تومان پذیرای تماشاگران تئاتر است.
«همه چیز می گذرد، تو نمی گذری» نیز دیگر نمایش به صحنه رفته در تالار سایه به نویسندگی محمد چرمشیر و کارگردانی غلامرضا عربی است که این روزها با حضور هنرمندان نابینا و کم بینای کشورمان میزبان مخاطبان تئاتر است.
در تالار چهارسو نمایش «دَر و گَبر و یک قرص نان» به نویسندگی و کارگردانی داود فتحعلی بیگی و بازی حمیدرضا معدنکن، امیر آزاد روستا، فاطمه رضا خانی، محمد رمضانی، کیانوش حاتمی، ساغر نوروزی، محمد حاج محمدی، مصطفی خدابنده لو، علی صابر، آرش اعظمی، ثنا آزاد روستا، امیر علی بهاری ساعت ۱۹ به مدت زمان ۷۰ دقیقه و قیمت بلیت ۸۰ هزار تومان روی صحنه می رود.
در خلاصه داستان نمایش آمده است: «قویتر در فضایی سوررئال و با حال و هوایی فانتزی – عروسکی با محوریت زن، به بررسی مواجه ذهنی و رویا پردازانه یک زن با رویدادهای فردی، خانوادگی و اجتماعی پیش او می پردازد. رویدادهایی که در چارچوب مثلثی عشقی روی می دهند. در این میان تشخیص فرد قوی و پیروزمند میدان نه تنها مشکل بلکه دور از ذهن می شود.»
در توضیح این نمایش که با استفاده از فیگورها و حرکات اریال یوگا در ایران روی صحنه رفته، آمده است: «چیزی تا سحر نمانده، لحظه وداع اندوهگین نیست. هنگامه ای که شوق رسیدن در آن باشد. اکنون که جدایی بینمان جاری است. من به طلوع خورشید وصالمان ایمان دارم. به خنده های ممتد کنار هم، به دستانی که دوباره هم قسم خواهند شد و عشق تبلور وجودی مان می شود.»
نمایش «مَرد» به نویسندگی و کارگردانی حسین احمد خانی و بازی حسین احمدخانی، فاطمه زمانی، شیوا اربابی ساعت ۱۸:۱۵ با مدت زمان ۶۰ دقیقه و قیمت بلیت ۸۰ هزار تومان میزبان مخاطبان تئاتر در تالار قشقایی است.
در خلاصه داستان این نمایش آمده است: «ماسافومی ناکازاکی پسرکی تنها در جریان جنگ جهانی دوم با یک موج بلند سونامی به جزیره ای ناشناخته برده می شود. در آن جزیره با پرنده ای که درنای آرزوهاست و یک خرچنگ آشنا می شود. او تا رسیدن پدرش، پاروزن یکدست، روزهایی پرماجرا را پشت سر می گذارد و به مفاهیم عمیقی از خودشناسی دست پیدا می کند. ماسافومی زیبایی صلح و آرامش را در جزیره ای پر از عشق، به دور از مصایب دنیای پر از جنگ آدم بزرگ ها در کنار درنای سپید آرزوها که او را قاقا می نامد، کشف می کند. جزیره ای که یافتنش برای یکایک آدم های جهان، آرزویی است محال.»