در تولیدات خود نباید به سمتی برویم که تصور ایجاد کنیم مروج خشونت هستیم و یک فرد خارجی فکر کند زن در خانواده ایرانی متحمل خشونت می‌شود – اخبار سینمای ایران و جهان

آشنا ادامه داد: خوشبین و امیدوارم که در سال آینده تعداد کارگردان‌های خوب زن در فیلم بلند، مستند و داستانی و حتی در مقام تهیه‌کنندگی داشته باشیم.


منبع: https://www.cinemapress.ir/news/146096/%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D9%86%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D9%85%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D9%88%DB%8C%D9%85-%DA%A9%D9%87-%D8%AA%D8%B5%D9%88%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D9%85-%D9%85%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%AE%D8%B4%D9%88%D9%86%D8%AA

آشنا گفت: امروز به برکت انقلاب اسلامی در همه عرصه‌ها بانوان بدون کم و کاست حضور دارند. در دانشگاه‌های ما چند سالی است که ورودی بانوان بیشتر از آقایان است. در هر صنف و جایگاهی حتی در سطوح بالاتر، بانوان ما حضور دارند و با شرافت زندگی می‌کنند.

به گزارش سینماپرس، قادر آشنا در گفت وگو با ایرنا اظهار داشت: جهان از من هنرمند ایرانی و جامعه ایرانی آنچه در ایران است طلب می‌کند. در هویت ایرانی، زن به عنوان محور و اساس خانواده و پدر به عنوان سرپرست خانواده است. برای زن حرمتی قائل هستیم که آن را مربی می دانیم.

آشنا ادامه داد: بعضا در همه جای جهان خشونت علیه زنان به تصویر کشیده می‌شود که این هم وجه غالب نیست. در ایران و در میان تمام اقوام ایرانی، همچنان در خانواده به پدر و مادر، فرزند احترام قائل است که باید به این‌ها بپردازیم.

خوشبین و امیدوارم که در سال آینده تعداد کارگردان‌های خوب زن در فیلم بلند، مستند و داستانی و حتی در مقام تهیه‌کنندگی داشته باشیموی درباره حضور سینماگران زن بویژه در سال‌های اخیر و برنامه سازمان سینمایی در این چارچوب اظهار داشت: در سیاست دولت و حاکمیت به صورت کلان، تفاوتی بین جنسیت‌ها قائل نیستیم که زن نمی‌تواند و مرد می‌تواند و چنین نگاهی وجود ندارد، اما این که زن جرات و جسارت پیدا کند که به این سمت بیایند این وظیفه ماست که باید شرایط را فراهم کنیم.

در تولیدات خود نباید به سمتی برویم که تصور ایجاد کنیم مروج خشونت هستیمآشنا ادامه داد: بزرگترها در خانواده ایرانی حرمت و جایگاه دارند. زن همواره در جامعه ما عزتی دارد بنابراین در تولیدات خود نباید به سمتی برویم که تصور ایجاد کنیم مروج خشونت هستیم و یک فرد خارجی فکر کند زن در خانواده ایرانی متحمل خشونت می شود، کتک می‌خورد و در پستو است.

سینماپرس: معاون توسعه فناوری و مطالعات سینمایی سازمان سینمایی درباره حضور سینماگران زن بویژه در سال‌های اخیر و برنامه سازمان سینمایی در این چارچوب گفت: در سیاست دولت و حاکمیت به صورت کلان، تفاوتی بین جنسیت‌ها قائل نیستیم، چنین نگاهی وجود ندارد که زن نمی‌تواند و مرد می‌تواند، اما این که زنان جرات و جسارت پیدا کند که به این سمت بیایند این وظیفه ماست.

وی درباره نوع به تصویر کشیدن مسایل زنان در فیلم‌ها نیز افزود: در برخی آثار به سمت زندگی لاکچری رفته‌اند که فکر می‌کنید زندگی مرفهی است در حالی که عاطفه و محبت در آن وجود ندارد و مادر آشپزی و خانه‌داری نمی‌کند و این هم خطاست. باید تلاش کنیم آن چیزی که وجود دارد از زنان به تصویر بکشیم.

وی افزود: خوشبختانه پس از پیروزی انقلاب اسلامی شاهدیم که به تدریج به تعداد بازیگران و کارگردان‌ها و تهیه‌کنندگان زن اضافه می‌شود و بانوان جرات و جسارت کار بزرگ پیدا می‌کنند.

وی افزود: اگر نقش پدر و مادر را جابجا کنید زندگی بشر به هم می‌ریزد. بنابراین آنکه از ایران اسلامی و هویت ایرانی بخواهد چهره زشتی ارائه کند، مرتکب خطا شده است.