شیر ویفری برقی در سیستمهای حاوی سیالات سمی و اسیدی محیطهای مخاطرهآمیز کاربرد فراوانی دارند. با روشن شدن عملگر یا موتور برقی، انرژی الکتریکی توسط موتور تولید شده و با انتقال به ساقه شیر، به انرژی مکانیکی تبدیل میشود. این انرژی، ساقه و به دنبال آن، دیسک را میچرخاند و باعث باز و بسته شدن شیر میشود. طراحی ساده باترفلای ولو، آنها را به انتخابی مقرون به صرفه در مقایسه با سایر انواع شیرهای کنترل تبدیل کرده است. از آنجایی که این نوع شیرها دارای مزایایی همچون وزن سبک و فشرده تر بودن و نصبی آسان را شامل هستند. به طور معمول شیر پروانه ای پلیمری در دنیا با کیفیت بالاتر از نمونه های چدنی عرضه می گردد.
نوع فلنجی
دیسک داخلی این شیر مانند بال های یک پروانه حرکت می کند؛ بنابراین اسم آن را شیر پروانه ای گذاشته اند. بازار آهن برای تسهیل معاملات و مبادلات آهن ایران و به عنوان مرجعی برای اطلاع رسانی در این صنعت راه اندازی شده سایت اصلی است. قیمت آنلاین آهن و همچنین تحلیل و بررسی اخبار آهن و فولاد کشور به صورت روزانه و فروش آهن آلات ساختمانی و صنعتی با تضمین قیمت و کیفیت از جمله فعالیت های مجموعه بازار آهن می باشد..
- متریال های مختلفی در ساخت شیرهای پروانه ای مورد استفاده قرار می گیرد که هر کدام مزایا و معایبی دارند.
- این نوع از شیرهای پروانه ای نیز دستی هستند؛ ولی تنها تفاوت این دسته با نوع قبلی در نحوه باز و بسته کردن شیر است.
- شیرهای پروانه ای با جنس بدنه داکتیل دارای مقاومت عالي در مقابل سايش می باشد.
- از این رو، استفاده از انواع شیر پروانه ای استیل در بخش های مختلف صنعتی بسیار رایج است.
- اگر در این زمینه تجربه ارزشمندی دارید، لطفا در پایین پست با بقیه دوستان به اشتراک بگذارید.
- شیرهای پروانه ای بر اساس نوع عملکرد به دستههای زیر تقسیم میشوند.
شیر پروانه ای شیاردار یک شیر کنترلی است که برای لوله هایی با انتهای شیاردار طراحی شده است. این شیر با کوپلینگهای لوله و واشرهای ساده متصل میشود که به طور قابل توجهی سریعتر نصب میشوند و در عین حال یک مهر و موم ضد نشتی ایجاد میکنند. نشانگر موقعیت نقش مهمی در عملیاتی نگه داشتن سیستم های حفاظت در برابر آتش دارد.
شیر پروانه ای ویفری پترو صنعت انرژی
انواع شیر پروانه ای شرکت پترو صنعت زاینده رود | kasrasaran
ساختار این نوع از استنلس استیل با استفاده از کنترل دقیق عناصر و گرما کاری ایجاد می شود و شامل 50 درصد آستنیت و 50 درصد هیدارکسید آهن است. در این نوع از استنلس استیل مقاومت بالای هیدارکسید آهن با سختی آستنیت ترکیب می شود. نوع سوپردوپلکس شامل درصد بیشتری از کروم و مولیبیدن است و مقاومت آن را در برابر درز برداشتن و ایجاد شکاف افزایش می دهد. این نوع از استنلس استیل علاوه بر کروم شامل عناصری مانند نیکل است. وجود این عنصر و ویژگی های ساختاری آن باعث بهبود سختی و شکنندگی آن در مقایسه با نوع فریتیک می شود.
در شیر پروانه ای هم مرکز یا متحدالمرکز ساقه از خط میانی دیسک که در مرکز سوراخ لوله است عبور می کند. شیر پروانه ای لاگ از طریق یک صفحه فولادی به خط لوله متصل می شود. به دلیل نصب لولا در خارج از مرکز ثقل، سیال با زاویه 10 درجه نسبت به دیسک عبور می کند و
به این ترتیب این نوع شیر برای شرایط کاری پرفشار مناسب تر است. این دسته از شیرآلات صنعتی براساس نحوه حرکت دیسک و نحوه باز و بسته شدن آن به دسته هایی تقسیم می شوند که در ادامه به آن ها می پردازیم. تعداد سوراخ های بیشتر، صرف نظر از اتصال بهتر باعث مقاومت بیشتر در برابر ارتعاشات خط نیز می شوند. شیر پروانهای از نظر نوع اتصال به دو نوع فلنج دار و بدون فلنج (ویفری) تقسیم می شود.